Samenwerking en voordelen flexwerk

The Broom Company – COS

The Broom Company maakt het mogelijk met C.O.S. Flexwerk contracten

De wensen van de opdrachtgever staan centraal. The Broom Company vertelt u graag hoe de flexibele arbeidscontracten van C.O.S. Flexwerk van meerwaarde zijn voor uw onderneming. The Broom Company geeft u een stevig onderbouwd HRM-advies en antwoord op uw vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor advies in uw specifieke situatie.

Meer dan plaatsvervangend werkgeverschap

Dankzij de uitzendvergunning van C.O.S. Flexwerk is het mogelijk langere flexibele arbeidscontracten op te stellen. In sectoren waar de looptijden van projecten langer zijn is dat interessant. U houdt dan als ondernemer wel volledige controle over uw wervings- en selectieproces. The Broom Company draagt uw werkgeverschap over aan C.O.S. Flexwerk en biedt u een complete ondersteuning voor uw HRM. Zo combineren zij met C.O.S. Flexwerk de voordelen van plaatsvervangend werkgeverschap en uitzenden tot één sterk concept.

De formele werkgever

Plaatsvervangend werkgeverschap is gebaseerd op het feit dat u uw medewerkers niet meer zelf in dienst hebt, maar ze inleent via C.O.S. Flexwerk. Hierdoor draagt C.O.S. Flexwerk alle werkgeversrisico’s, terwijl u beschikt over de medewerkers waar en wanneer u die nodig hebt.

De Nederlandse wet kent een duidelijk verschil tussen formeel werkgeverschap en materieel werkgeverschap. De Plaatsvervangend Werkgeverschap constructie bepaalt wie waarvoor verantwoordelijk is. The Broom Company geeft u graag duidelijkheid over de C.O.S. Flexwerk contracten en het formele werkgeverschap. In een advies op maat komen de risico’s en verplichtingen automatisch aan bod.

Diverse oplossingen

Vraag bij The Broom Company gerust om een verklaring van het betalingsgedrag van C.O.S. Flexwerk. The Broom Company is partner van C.O.S. Flexwerk omdat zij werken conform de richtlijnen van de NEN 4400-1. De Belastingdienst houdt elke schakel in de keten verantwoordelijk voor de volgende in de keten. Vertrouwen is in deze branche dan ook erg belangrijk. The Broom Company doet er alles aan om met C.O.S. Flexwerk het vertrouwen dat u geeft te versterken. Door ervaring weet The Broom Company precies wat er speelt in uw branche. Meer weten over de Wet Ketenaansprakelijkheid? Neem dan contact met ons op.

The Broom Company wil dat u C.O.S. Flexwerk controleert bij de KvK

Voordat The Broom Company uw medewerkers via plaatsvervangend werkgeverschap van C.O.S. Flexwerk bij jou aan de slag laat gaan, moet u als ondernemer de registratie van C.O.S. Flexwerk controleren, dat bent u wettelijk verplicht. C.O.S. Flexwerk moet volgens de WAADI ingeschreven staan bij de KvK als uitlener. Het KVK-nummer van C.O.S. is 01056891. Vul dit in op www.kvk.nl/waadi en u ziet dat de registratie van C.O.S. klopt. Het is verstandig om deze registratie uit te printen en te bewaren in uw administratie. The Broom Company helpt u graag verder als u meer wilt weten over deze wetgeving.

Het juridisch werkgeverschap

Uw medewerkers die voor plaatsvervangend werkgever C.O.S. Flexwerk gaan werken zijn feitelijk niet meer bij uw in dienst. The Broom Company heeft uw medewerkers overgedragen aan C.O.S. Flexwerk en zij zijn nu de juridische werkgever. U huurt bij wijze van spreken uw eigen medewerkers weer in, terwijl C.O.S. Flexwerk alle werkgeversrisico’s draagt. Zo creëer u een onderneming met een flexibel personeelsbestand. Juridisch werkgeverschap is anders dan materieel werkgeverschap volgens de wetgever. The Broom Company spreekt met jou af hoe het plaatsvervangend werkgeverschap door C.O.S. Flexwerk wordt ingevuld, dan weet u hoe de wetgever naar deze rolverdeling kijkt. The Broom Company biedt u altijd maatwerk van C.O.S. Flexwerk voor uw specifieke situatie. Meer duidelijkheid over juridisch werkgeverschap? Dan weet u zeker dat u geen risico’s loopt. The Broom Company geeft u die duidelijkheid waar u naar zoekt.

De gezagsverhouding

The Broom Company ontwikkelt samen met jou en C.O.S. Flexwerk de ideale plaatsvervangend werkgeversconstructie die past bij uw specifieke situatie. De gekozen constructie bepaalt of u volgens de wet juridisch werkgever bent of niet. Hierbij speelt de gezagsverhouding die uw onderneming heeft met de medewerkers een belangrijke rol. Er mogen geen misverstanden ontstaan over deze rol en daarom maakt The Broom Company samen met jou en C.O.S. Flexwerk hierover vooraf ook duidelijke afspraken. The Broom Company weet hoe de regelgeving in elkaar zit. Wilt u meer weten over dit juridische onderwerp, The Broom Company staat voor u klaar.

Voordelen Flexwerk

Wat is plaatsvervangend werkgeverschap (PW)?

Steeds meer bedrijven maken de keuze voor plaatsvervangend werkgeverschap, vooral om de risico’s en administratieve lasten rondom werkgeverschap terug te dringen. Plaatsvervangend werkgeverschap is de beste manier om te besparen op personeels- en administratiekosten. Er zijn ondernemers die dit traject nog niet ontdekt hebben en de slechte berichtgeving van de media helpen niet echt mee. Ondanks dat heeft plaatsvervangend werkgeverschap veel voordelen voor uw onderneming. The Broom Company kent als P&O Adviesbureau alle ins and outs van het plaatsvervangend werkgeverschap en vertelt jou graag wat het voor uw onderneming gaat betekenen.

Voordelen van plaatsvervangend werkgeverschap

Zonder medewerkers hebt u geen bedrijf, dus heb u ze keihard nodig, maar de personeels- en salarisadministratie zou u liever kwijt zijn. Het voordeel van plaatsvervangend werkgeverschap is dat u wel de lusten hebt, maar niet de lasten. The Broom Company laat uw personeel overnemen door C.O.S. Flexwerk, maar u blijft over ze beschikken en u bepaalt waar en wanneer. The Broom Company heeft door haar bemiddeling uw werkgeverschap getransformeerd naar C.O.S. Flexwerk. C.O.S. Flexwerk draagt nu ook het werkgeversrisico, dus de kosten voor ziekteverzuim, administratieve verplichtingen, studiekosten; het wordt allemaal voor u geregeld. Dus veel meer tijd om echt te ondernemen. Met dezelfde lasten meer personeel en dus meer resultaat. The Broom Company is een P&O Adviesbureau en adviseert plaatsvervangend werkgeverschap via C.O.S. Flexwerk contracten. Daarnaast is The Broom Company speciaal voor u op zoek naar de beste personeelsoplossing voor u. Daarmee gaat de dienstverlening van The Broom Company gaat dus een stuk verder.

Voordelen voor medewerkers met een plaatsvervangend werkgever

Uw medewerkers moeten plezier hebben in hun werk en daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden en werkvoorzieningen bij. The Broom Company biedt daarom C.O.S. Flexwerk ook aan, want zij bieden persoonlijke ondersteuning. C.O.S. Flexwerk heeft een goed bereikbare backoffice waar uw medewerkers met hun vragen naar toe kunnen. Bovendien profiteren uw medewerkers van een wettelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

Wat is het verschil tussen een plaatsvervangend werkgever en salarisadministratie?

Des te meer medewerkers u in dienst neemt, des te meer tijd bent u kwijt aan administratie en maar te zwijgen over de kosten. Door uw salarisadministratie uit te besteden bij een administratiekantoor bespaar wel redelijk op deze kosten, maar u bent en blijft wel juridisch verantwoordelijk voor alle arbeidsrechtelijke risico’s. Laat u de keuze op plaatsvervangend werkgeverschap vallen, dan brengt The Broom Company “uw personeel” onder bij C.O.S. Flexwerk die naast de administratie ook het juridisch werkgeverschap van u over neemt.

Wat verandert er voor u bij plaatsvervangend werkgeverschap?

Uit de praktijk blijkt dat er heel weinig verandert voor uw onderneming. The Broom Company brengt uw medewerkers onder bij C.O.S. Flexwerk, terwijl u gewoon zelf blijft bepalen wanneer en waar u hen inzet. De tijdrovende personeels- en salarisadministratie wordt ook door The Broom Company ondergebracht bij C.O.S. Flexwerk. Toch stopt daar de dienstverlening niet. The Broom Company denkt met u mee over manieren om optimaal flexibel te zijn en te blijven en geeft wanneer noodzakelijk u een op maat gesneden HRM-advies. Het grote voordeel van plaatsvervangend werkgeverschap: de tijdverslindende administratie wordt aanzienlijk minder en op de werkvloer nemen de werkzaamheden toe.

Kosten Flexwerk

Vragen over de kosten van plaatsvervangend werkgeverschap?

The Broom Company is een veelzijdig P&O Adviesbureau ook met ervaring in uw sector. Wilt u meer weten over de plaatsvervangend werkgeverschap mogelijkheden voor u en wilt u weten wat dat voor u gaat kosten? The Broom Company geeft u graag een persoonlijk advies.

Flexwerk Contract

The Broom Company werkt met C.O.S. Flexwerk contracten in uw voordeel

Voor elke onderneming is goed personeel van levensbelang. Voor succes hebt u de juiste mensen op de juiste plek nodig. Toch kost het veel tijd om personeel te begeleiden, maar ook het bijhouden van de administratie kost veel tijd. Hoe regelt u het om meer tijd aan u onderneming te besteden? The Broom Company helpt met C.O.S. Flexwerk contracten. The Broom Company geeft u HRM-advies op het gebied van plaatsvervangend werkgeverschap. In heldere taal, zeg maar uw taal. The Broom Company weet wat er in uw branche speelt, maar laat de keuze u. The Broom Company anticipeert op de markt en uw behoeften.